JEGYVÁSÁRLÁS

MVM ZENERGIA 2023 – Jótékonysági koncert a négy évszak témájára

Légy részese egy páratlan zenei élménynek az MVM jóvoltából!

Az MVM immár nyolcadik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal.

Az idei eseménynek a Müpa (Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem) ad otthont 2023. szeptember 2-án, szombaton 18.30-tól.

A budapesti helyszín mellett Békéscsabán (Szent István tér), Győrben (Széchenyi tér) és Szekszárdon (Béla király tér) is várjuk az érdeklődőket.

Ezekben a városokban élőben követheted a koncertet óriáskivetítőn, ingyenesen. A közvetítést megelőzően különleges kiegészítő programokkal is készülünk, amelyekről a https://mvmzenergia.hu/#helyszinek oldalon tájékozódhatsz.

Az MVM ZENERGIA koncert 2023-as programja a négy évszak tematika jegyében született, így az este során az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek hangzanak el erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban, olyan előadókkal, akik még sosem álltak együtt a színpadon.

 

AZ EST FELLÉPŐI:

BALÁZS JÁNOS – Liszt- és Kossuth-díjas zongoraművész, Prima- és Junior Prima-díjas, érdemes művész, az MMA rendes tagja
https://www.facebook.com/janosbalazspiano

BAGOSSY BROTHERS COMPANY – sokszoros platina- és aranylemezes, többszörös Fonogram-díjas és Petőfi Zenei Díjas zenekar
https://www.facebook.com/bagossybrothers

TÓTH VERA – Artisjus-díjas énekesnő
https://www.facebook.com/tothverabook

VECSEI H. MIKLÓS – Junior Prima-díjas színművész
https://www.facebook.com/vecseihmiklos

ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR – Junior Prima- és Artisjus-díjas kamarazenekar
https://www.facebook.com/AnimaMusicaeKamarazenekar

SÁRKÖZY LAJOS – Liszt- és Junior Prima-díjas hegedűművész
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005188415431

CANTEMUS VEGYESKAR, SZABÓ SOMA VEZÉNYLETÉVEL – Magyarország Nemzeti Együttese, világversenyek győztese, valamint Liszt-díjas és Artisjus-díjas karnagy
https://www.facebook.com/cantemus

Az egyedi hangszerelésért és a zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel.

A zenei műsort egyedi vizuális élmény teszi idén is még emlékezetesebbé, amelynek megálmodója Nagy Viktória, az MVM ZENERGIA vizuális rendezője. A budapesti Müpa mellett a három vidéki helyszín is saját, a központi tematikához illeszkedő, egy-egy évszak hangulatát megidéző látványt kap.

Műsorvezető: Bősze Ádám
https://www.facebook.com/adamboszemusic

Beharangozó reklámfilmünkkel (https://www.youtube.com/watch?v=ZxDnvj_KOOo) , valamint a fellépők és az alkotók kedvenc, évszakokhoz köthető dalaiból készült lejátszási listánkkal (https://open.spotify.com/playlist/6l8gRetodd1s5rpz5BnAdi) is hangolódhattok idén a koncertre.

A Müpába limitált számban és elővételben 4000 Ft-os, 6000 Ft-os és 8000 Ft-os támogatói ülőjegyek válthatók az https://mvmzenergia.hu oldalon.

Emellett az eseményt online is közvetítjük. Az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 2000 Ft-os támogatói online jegyek vásárolhatók, szeptember 2-án 16:00-ig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található 10 számjegyű kód beírásával csatlakozhatsz.

Amennyiben Békéscsabán, Győrben vagy Szekszárdon szeretnéd a koncertet óriáskivetítőn élőben követni, úgy nem szükséges jegyet vásárolni és regisztrálni sem.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Szavazz te is a https://mvmzenergia.hu oldalon, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A szavazás 2023. szeptember 2-án 15:00 órakor zárul le. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, szeptember 2-án 18:30-kor derül fény.

A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi és egyéb jogszabályi rendelkezések bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről az mvmzenergia.hu oldalon adunk tájékoztatást.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.