Helyszínváltozás! Az eseménynek a várható hűvös, esős idő miatt idén az esőhelyszín, a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont 2021. augusztus 28-án, szombaton 20:00 órától.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az MVM idén hatodik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című nagyszabású szabadtéri koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló koncert, ahol találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal.

Az este során fellépnek a legelismertebb magyar zeneművészek közül: Balázs János (zongora), Balogh Kálmán (cimbalom), Lajkó Félix (hegedű), Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Szentpáli Roland (rézfúvós hangszerek) és Tompos Kátya (ének).

A 2021-es MVM ZENERGIA a virtuozitás, spontaneitás, határok elmosása és a zenei műfajok találkozása köré épül. A klasszikus zene, könnyűzene, jazz, világzene és népzene világából jól ismert művek csendülnek fel olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. Fókuszban a zongora, ének, hegedű, rézfúvós hangszerek és a cimbalom áll majd, a művészek egymással kollaborálva, improvizálva értelmezik újra a jól ismert zeneműveket.

A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A nagyszabású kulturális programra limitált számban és elővételben 3000 Ft-os támogatói ülőjegyek vásárolhatók. Idén az eseményt online is közvetítjük, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 1500 Ft-os támogatói online jegyek vásárolhatók, augusztus 28-án 18:00 óráig.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Szavazatával döntse el ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 28-án 20:00 órakor derül fény.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az esemény az időjárástól (esőhelyszín: Budapest Kongresszusi Központ), járványveszélytől vagy bármely jogszabályi rendelkezéstől függetlenül megrendezésre kerül. Amennyiben a rendezvény napján járványügyi veszélyhelyzet áll fenn, és járványveszély vagy bármely jogszabályi rendelkezés miatt nem tartható meg közönség személyes jelenlétével, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül lebonyolításra, amelyhez az előre megvásárolt, online jegyen szereplő kód segítségével csatlakozhat, a helyszíni jegyeket pedig ebben az esetben visszaválthatja. Online jegyek visszaváltására nincsen lehetőség.

A rendezvény csak az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával látogatható. A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi rendelkezések bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről ezen az oldalon adunk tájékoztatást.

MVM ZENERGIA  Együtt még jobban hangzik