Az MVM ötödik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című sokszínű komolyzenei koncertjét, amely idén online közvetítés formájában valósul meg.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az idei MVM ZENERGIA koncert online közvetítés formájában valósul meg, amelyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az mvmzenergia.hu oldalon. A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek, ezzel is még emlékezetesebbé téve az online koncertet.

Az idei MVM ZENERGIA fellépőit az köti össze, hogy mind a heten egykori Junior Prima Díjazottak.

Az MVM támogatásával minden évben 10 fiatal művész kapja meg a Junior Prima Díjat magyar zeneművészet kategóriában. Az elmúlt 12 év során már 120 kimagaslóan tehetséges fiatal zeneművész vehette át ezt az elismerést és az ezzel járó anyagi támogatást. Az idei fellépők a díj odaítélése óta mára már a világ legelismertebb művészei közé emelkedtek.

Fellépők: Balázs János (zongora), Boldoczki Gábor (trombita), Csáki András (gitár), Horti Lilla (ének), Pusker Júlia (hegedű), Szegedi Csaba (ének), Várdai István (gordonka).

Műsorvezető: Bősze Ádám

Az online koncert megtekintéséhez támogatói jegy vásárlása szükséges. A jegyek korlátlanul, elővételben kaphatók. Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el az mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA online koncert elején, augusztus 29-én 20:00 órakor derül fény.

MVM ZENERGIA – Sokszínű komolyzene online

 

Műsor:

Balázs János (zongora) Liszt: Rigoletto-parafrázis 

Pusker Júlia (hegedű), Balázs János (zongora) Hubay: Carmen-fantázia 

Pusker Júlia (hegedű), Balázs János (zongora) Vecsey: Valse Triste 

Várdai István (gordonka), Balázs János (zongora) Faure: Elégia 

Várdai István (gordonka), Balázs János (zongora) Davidov: A szökőkútnál 

Boldoczki Gábor (trombita), Balázs János (zongora) Faure: Álom után 

Boldoczki Gábor (trombita), Balázs János (zongora) Hubay: Csárdajelenet 

Csáki András (gitár) Barrios: Katedrális 

Balázs János (zongora) Liszt: Szerelmi álmok 

Balázs János (zongora) Liszt: La campanella 

Szegedi Csaba (ének), Balázs János (zongora) Erkel: Hazám, hazám 

Horti Lilla (ének), Balázs János (zongora) Kodály: A csitári hegyek alatt 

Csáki András (gitár), Horti Lilla (ének), Szegedi Csaba (ének) Augustin Lara: Granada duett Balázs János (zongora) Strauss-Cziffra: Kék Duna keringő 

Közös előadás:  Meglepetés produkció

Jegyvásárlás